Home

Leef jij ook Milieu bewust en kies je daarom voor duurzame producten,  dan ben je hier op de juiste plek. Wij maken in ons Atelier te Almere, tassen van allerlei rest en afval materialen.  Door de unieke combinaties, vertellen ze allemaal hun eigen verhaal. Wij werken op dit moment met festival en reclame banners, airbags, autogordels, koffiezakken, oud denim, oud bankstellen leer, zeilen en oude kleding.  Heeft u een leuke tas gezien dan kunt u hem bestellen via de website. Onder elke tas staat de prijs en besteld code. Via de link onder de tas kunt u hem betalen. Heel veel plezier van uw aankoop. 

Banner shoppers
Deze duurzame shoppers  zijn gemaakt van hergebruikte banners

 

Er worden dagelijks heel wat mooie materialen weg gegooid. Door bewuster met ons milieu om te gaan kunnen we deze materialen hergebruiken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw materiaal. Op dit moment werken wij met reclame en festival banners, jute koffiezakken, airbags, veiligheidsgordels, denim, oud bankstellen leer, kleding en restanten meubelstof.

Alle tassen worden bij ons in het Atelier gemaakt. De materialen worden zo met elkaar gecombineerd, waardoor er een unieke tas ontstaat. Iedere tas wordt met liefde gemaakt door ons team.

De tassen vertellen allemaal hun eigen verhaal. Ze zijn te koop in onze webshop. Maar wil je de tassen graag bekijken en voelen, kom dan eens een kijkje nemen in ons atelier.

Sommige tassen zijn een geweldige aanvulling bij een evenement als goodie bag. De shopper is zo,n artikel. Het is een duurzaam idee voor uw klanten.  Heeft u als bedrijf eigen materiaal dan kunnen wij dit verwerken. Neem vooral contact op. Dan komen we zeker tot een duurzaam eind resultaat.