Home

Leef jij ook Milieu bewust en zoek je naar een duurzame tas, dan ben je hier op de juiste plek. Alle tassen vertellen hun eigen verhaal. 

Banner shoppers
Deze duurzame shoppers  zijn gemaakt van hergebruikte banners

 

Er worden dagelijks heel wat mooie materialen weg gegooid. Door bewuster met ons milieu om te gaan kunnen we deze materialen hergebruiken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw materiaal. Op dit moment werken wij met reclame en festival banners, jute koffiezakken, airbags, veiligheidsgordels, denim, oud bankstellen leer, kleding en restanten meubelstof.

Alle tassen worden bij ons in het Atelier gemaakt. De materialen worden zo met elkaar gecombineerd, waardoor er een unieke tas ontstaat. Iedere tas wordt met liefde gemaakt door ons team.

De tassen vertellen allemaal hun eigen verhaal. Ze zijn te koop in onze webshop. Maar wil je de tassen graag bekijken en voelen, kom dan eens een kijkje nemen in ons atelier.

Sommige tassen zijn een geweldige aanvulling bij een evenement als goodie bag. De shopper is zo,n artikel. Het is een duurzaam idee voor uw klanten.  Heeft u als bedrijf eigen materiaal dan kunnen wij dit verwerken. Neem vooral contact op. Dan komen we zeker tot een duurzaam eind resultaat.